Termékek

Top10 ital az iDrinks.hu webáruházból

1. Agárdi magyar kajszibarack pálinka (0,35 l, 40%)

Bátran kijelenthetjük, hogy a pálinka igazi hungarikum. Mára csak az az erjesztett, gyümölcsből készült párlat nevezhető pálinkának, mely Magyarországon termett gyümölcsből, 100% gyümölcstartalommal készül és alkoholfoka minimum 37,5%. Az Agárdi Pálinka üzemében készült ropogós kajszibarackból érlelt pálink jó választás egy finom szárnyasból készült vacsorának, de bármelyik bulit azonnal feldobja.

2. X-Gin premium belgia cocoa gin (0,5 l, 44%)  

Az X-Gin az eredeti Xocoatl recept újraélesztése alapján jött lére és a borókabogyót és 15 fűszert tartalmazó szesz igazi királyi ital. Az eredeti Xocoalt receptet a maják és az inkák ismerték, de az elixír már elérhető az iDrinks webshopjában is. Próbáld ki, és érezd úgy magad mint a királyok!  

3. Opera Gin Budapest (0,7, 44%) 

Ki gondolná a Magyarországon készített alkoholokról, a pálinka és a sör után még akad valami, amiben van potenciál? Pedig van! A magyar ginek lassan, de biztosan a bárok kedvencei lesznek, úgyhogy ideje, hogy felfedezd te is magadnak ezt a különleges italt. A Magyarországon készülő Opera Gin az egyik legjobb, amit kipróbálhatsz. Az Opera Gin Budapest egy klassszikus gin, amiben erősen érződik a citrusosság, így érdemes prémium kis üveges tonikkal fogyasztani, mert így fog dominálni a gin minden ízvilága a poharunkban.

4. Agárdi Gipsy Gin (0,5 l, 43%) 

És ha már gin és magyar készítés, akkor az Agárdi Pálinkafőzdében is készül egy igencsak különleges ital. Az Agárdi Gipsy ginben a cigánymeggy pikáns gyümölcsössége, és a fűszerek intenzív egyvelege található meg, ami visszaadja az idei nyár ízeit. Az Agárdi Gipsy Gin önmagában is fogyasztható, de egy fanyar tonikkal is tökéletes választás. 

5. Night's watch & Oban bay reserve whisky - Game of Thrones colleciton (0,7 l, 43%)

Trónok harca rajongó vagy? Bár sajnos a sorozat véget ért, a régi részeket viszont akármikor újra lehet nézni és közben kortyolgatni a híres Éjjeli őrség által ihletett Single malt whisky-t, ami csak rövid ideig és limitált palackszámban elérhető. Az ital az Oban nevű felföldi whiskyüzemben készül, ahol a dércsípte markásan gyümölcsökből készítik ezt a pikáns és a leghidegebb téli éjszakakákat is felmelegítő whisky-t. 

6. Angyal Tokaji Csoda 5 puttonyos "ünnepi" aszú (0,5 l, 2013) 

A világ egyik talán legszélesebb körben fogyasztott itala a bor. Ráadásul Magyarországon a bortermesztésnek évszázados hagyományai vannak. Ha egy fontos vacsorát adsz, esetleg randid lesz, akkor érdemes egy magyar bort választani a menü mellé, és máris sikered lesz. A magyar borkészítés zászlóshajójaként ismert Tokaji borvidék borában a gyümölcsöké a főszerep. Próbáld ki bátran, nem fogod megbánni! 

7. Aberfeldy 18 éves Whisky (1 l, 40%) 

Az egyik legkeresettebb whiskyk a single maltok, ez pedig éppen 18 évig pihent egy hordóban, hogy megkóstolhasd. A kifinomult ízvilágú whiskyben ott vannak az édes, mézes jellegű malátaszemek, de az érett tölgyes jegyek is. Olyan, mintha egy őszi gyümölcsköskertbe kortyolnál bele. 

8. Akashi White Oak Meisei whisky (0,5 l, 40%) 

Bár Japán egyik legismertebb itala a szaké, ami egy különleges egzotikus ital, de a távol-keletiek nagyon értenek a whiskykészítéshez is. Az Akashi White Oak Meise whisky egy kiváló japán blended whisky, amely édes és egyben fűszeres ízjegyeket hordoz. Ha valami különlegességre vágysz, akkor válassz japán whiskyt! 

9. Burrito Fiestero Mezcal (0,7l, 40%) 

Szeretnéd felpörgetni egy kicsit a bulit? Akkor válassz egy minőségi tequilát egyenesen Mexikóból! Az agavéból nyert nedűk lepárlásával keletkező tequilák a kedvenc shotjait a buliknak. A Durango államból érkező mezcalt azzal a céllal alkották meg, hogy Mexikó valódi lényegét adják át az alkohol elfogyasztóinak. Az agave cenizoból készülő ital különlegességét a 10-13 éves korukban szüretelt agave faj adja. A Burrito Fiestero egy könnyű, de füstös italú, de ennek ellenére édes és domináns is egyben. 

10. Havana Club 3 Years Rum (0,5l, 40%) 

Hozd vissza egy kicsit a nyári esték hangulatát ezzel a kubai rummal! Az iDrinks webáruház kedvenc rumja a Havana Club 3 Years rum, ami nem is csoda, hiszen ez a márka a világ legmagasabb presztízzsel rendelkező fehér rumját adja. A 3 évig tölgyfahordóban érlelt rum illatában érezhető a karamellizált gyümölcsök, a vanília, és a tölgyfa is. A klasszikus kubai koktélok egyik legjobb alapanyaga, de önmagában is fogyasztható. 

Minden italt megtalálsz az iDrinks webáruházban