Termékek

Szoknya, harisnya, nagy sál, női dzseki, női kabát

6 top termék a Tchibo webáruház heti kínálatából.

Ruha helyett inkább szoknyát választanánk egy kényelmes harisnyával? A heti ajánlat ebben az esetben is hozza a megoldást! A struktúrált lezser szoknya a sötétkék ruháéval azonos anyagból készült, biopamuttal, hogy kellemesen puha legyen! Az enyhén A-vonalú darab lazán követi a test vonalát, emellett elöl és hátul is osztóvarrások találhatók rajta a nőies sziluettért, miközben rugalmas derékrésze biztosítja a tökéletes kényelmet! Még több szoknya itt!

Tökéletes viselet a szoknyához a 60 DEN-es mintás harisnya, ami mutatós tyúklábmintával és rugalmas derékrésszel készült, lapos varrásokkal, hogy a lehető legkényelmesebb legyen! Mindemellett a pamut lépésbetétek is azt a célt szolgálják, hogy a harisnya egész napos viselet esetén se váljon kényelmetlenné, így, ha a szoknyákat, vagy ruhákat kedveljük jobban, ezzel a darabbal pazar kiegészítőt választhatunk hozzájuk!

A legegyszerűbb szetteket is feldobhatjuk a nagyméretű sál segítségével – de ez nem jelenti azt, hogy csak akkor vethetjük be, ha egyszerű darabok mellett döntöttünk öltözködéskor! Az egyedülállóan puha és meleg darab bolyhozott felületével kellemesen simul a bőrre, antisztatikus kidolgozásának köszöngetően pedig nyugodtak lehetünk a frizuránkat illetően is! A rojtozott végű, melírozott rózsaszín, vagy szürke tyúklábmintás sál több mint két méteres hosszával mindenki számára megfelelő védelmet nyújt a hideg ellen, miközben feldobja a megjelenést.

A kínálatban kabátokat és dzsekiket is szép számmal találunk: a sötétkék és bordó színben is kapható steppelt dzseki puha köztes réteggel készült, állógallérján legombolható műszőrmével. Bécsi varrása nőies sziluettet biztosít, rugalmas, steppelt oldalsó betoldásai pedig biztosítják a kényelmet, hiszen a dzseki kellemesen követi a test vonalát. Két cipzáras zseb van rajta, melyek poláranyaggal vannak bélelve, így amellett, hogy a kulcsoknak és a telefonnak is biztos helyet nyújtanak, a kezeinket is melengethetjük bennük a hűvösebb időjárásban.

Fekete színben is beszerezhetünk steppelt kabátot, ami az előző modellnél kicsit hosszabb megoldás. A meleg köztes réteggel készült darab dupla gallérja kívül sálgallér, belül pedig álló, utóbbi esetben pedig polárbéléssel bélelt, ahogy a kabát két patantgombos, zsebfedős zsebe is. A sálgallér rejtett húzózsinórjával hűvös szél esetén szorosabbra húzható, így még jobban védi a nyakat. A paszpólok a kabát anyagával azonos színűek, emellett a csinos megjelenésről gondoskodik a kétféle steppelés – az oldalsó betoldásokon függőleges, amúgy rombusz alakú – is. A kabáton emellett elöl kétutas cipzár, és a derékrészt megfelelő bőségűre állítható pántok is találhatók!

Kifejezetten hosszú, és az eső ellen is hatékony védelmet nyújtó darab a steppelt kabát, ami bézs és sötétkék színben szerezhető be a kínálatból. A puha, meleg köztes réteg ebből a kabátból sem hiányozhat, de itt kiegészül egy olyan állógallérral, ami belül műszőrmével bélelt, de egy cipzár segítségével pillanatok alatt kapucnivá is alakítható. Kétutas cipzárja kellően szabad mozgást biztosít, bécsi varrása pedig gondoskodik a nőies sziluettről, így akkor sem kell lemondanunk a csinos megjelenésről, ha közben az igazán kemény hideg elleni védekezés a fő szempont!