Életstílus

Top 5 termék a Tchibo webáruház kínálatából

Készítsünk karácsonyi vacsora előételt otthon: a mini falatka készítő készlet segítségével pillanatok alatt, macera nélkül varázsolhatunk apró derelyéket és tortácskákat a vacsorát megalapozó falatozáshoz. A forma mindkét oldala használható szaggatáshoz, így 27 gyémánt, vagy 18 trapéz alakot készíthetünk egyetlen mozdulattal, de a miniderelyék töltéséhez is remekül használható! A különféle előételeket – vagy akár desszerteket is – leveles, omlós, de akár pizzatésztából is elkészíthetjük, ennek csak a fantáziánk szab határt. Ha pedig biztosra akarunk menni, akkor sincs gond, hiszen a készlethez használati útmutató és receptjavaslatok is tartoznak!

Kisebb-nagyobb ínyencségek, de akár a mini falatkák, felszolgálásához lesz tökéletes és stílusos megoldás az emeletes szervírozó, amin igazi palatálcákat találunk az FSC® tanúsítvánnyal rendelkező tömör akácfa állványon, melynek alján bútorkímélő szilikon végelzárók találhatók, azokhoz a részekhez hasonlóan, ahol az állvány a palatálcákkal érintkezik – így sem a bútorok, sem a palatálcák megkarcolódása miatt nem kell majd aggódnunk. Sajtok, sonkák, vagy egyéb falatok – ezen a szervírozón mind tökéletesen és étvágygerjesztőn mutat majd!

A kínálatban olyan kiegészítőket is találunk, mint például az elektromos fűszermalom szett, vagy az elektromos dugóhúzó. A négy darabos fűszermalom szettben három „Click and Twist” mechanizmussal cserélhető tartót, két fedelet és magát az elektromos szerkezetet találjuk. Az őrlőszerkezet kerámiából készült és fokozatmentesen állítható, így sóhoz és borshoz, de akár szárított fűszernövényekhez is használható, beépített LED-es megvilágítása pedig könnyebbé teszi a fűszerek adagolását. Az elegáns megjelenésű elektromos dugóhúzó egy kézzel is használható, beépített fóliavágójával pedig pillanatok alatt kinyit bármilyen borosüveget – egy elemkészlettel akár 100 palackot is!

Ha már kinyitottuk az üveget, de esetleg nem fogyna el minden, ami benne van, akkor célszerű gondoskodni arról, hogy megfelelően le tudjuk zárni addig is, amíg újra elő nem kerül. Ehhez nyújt kényelmes és ünnepi megoldást a kerámiából készült, aranylóan fénylő csillaggal díszített valódi parafadugó, amely illik a kereskedelmi forgalomban kapható borospalackokhoz, és megbízhatóan zárja le azokat.

A pezsgők kedvelőinek a szilveszteri bulik alapkelléke, a pezsgőspohár szett keltheti fel a figyelmét, amelynek két darabja kristályüvegből készült, elegáns, csillogó arany és platina színű díszítéssel. A poharak hasznos űrtartalma nagyjából 180 ml, de különleges díszítésükkel akkor is esztétikus díszként szolgálhatnak az asztalon, ha épp üresen állnak!

További konyhai eszközök itt!